vineri, 13 februarie 2009

Ce cadou sa-i cumperi de Valentine's Day? in conditii de criza

In primul rand cred ca noi, romanii, am adoptat aceasta sarbatoare pentru a da si a primi cadouri cu un pretext...:) cel putin eu ador cadourile, si sa dau, dar mai ales sa primesc.
Anul asta nu vor fi cine stie ce cadouri (vorbesc din prisme mea), dar vor fi din inima, pentru ca e sarbatoarea indragostitilor, conteaza ceea ce e oferit din dragoste si nu valoarea materiala a cadoului.
Asa ca o bucatica de hartie pe care sa ne imprimam gandurile nostre de iubire este mai mult decat suficient in conditii de criza. Un fel de felicitare hand made, in forma de inima, cu o fotografie eventual, si cu un mesaj din inima.
O alta idee, ar fi o cina romantica sau un desert facut de tine acasa in forma de o inimioara sau de orice altceva. Pentru gurmanzi, mai ales, si pentru cei care stiu sa gatesca.
sau de ce nu o bombonica alaturi de "hartia imrpimata" de care vorbeam mai devreme.
Hm...ce-ar mai putea fi? Niste obiecte simbolice: un animalut preferat, ceva care sa-l (o) reprezinte, un pix cu un mesaj, something light pentru buget, ca sa ma exprim mai "elegant".
Si strict pentru ea, un buchetel de ghiocei care te incanta la fiecare privire, te si poti lauda ca ai primit flori de Sf Valentin si ce alte flori mai frumoase in acfest anotimp, decat micutii ghiocei care inceraca sa-si faca apartia din pamantul cam inghetat, acum ca ne-a acoperit masa de aer rece.
Si cam atat, va mai las si pe voi sa va ganditi si sa-mi dati alte idei.
Happy Valentine Day!

Niciun comentariu: